Autorităţile locale vor să reînfiinţeze echipe de baschet şi handbal

Autorităţile locale din Târgu Jiu vor să aibă echipe de handbal și de baschet în Liga I, până la finalizarea proiectului privind modernizarea Sălii Sporturilor din municipiu. CS Energia este în insolvenţă, având datorii de sute de mii de euro la stat, furnizori şi jucători.

Echipele CS Energia sunt deja istorie, pentru că nu au mai avut bani să se scrie nici măcar în liga a II-a. "Am discutat cu domnul președinte al Consiliului Județean ca în această săptămână, sau săptămâna viitoare să convocăm pe cei care vor să se implice în acțiunea de a susține, de a înscrie echipa de baschet, de handbal în liga a II-a și mai departe să pornim, să formăm o echipă de handbal, o echipă de baschet, cu care să pornim la drum cu gândul de a reveni în prima ligă. Atunci când terminăm cu lucrările la sala de sport să ne găsească și cu echipele în prima ligă", a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Primarul a mai spus că indiferent de situația echipelor de fotbal, baschet și handbal municipiul va rămâne cu un stadion de patru stele și cu o Sală a Sporturilor modernizată și extinsă. "O echipă de fotbal, o echipă de handbal urcă, coboară, dar în cazul orașului Târgu Jiu o să rămână două investiții peste ani și ani foarte moderne", a mai spus primarul Cârciumaru.  

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: