Avarie la Târgu Jiu: Bulevard inundat, trafic blocat, cartiere fără apă! (VIDEO)

Avarie de proporţii miercuri seara la Târgu Jiu, după ce o conductă de alimentare cu apă s-a spart și a inundat unul dintre principalele bulevarde din oraș. Traficul rutier pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu a fost imediat blocat de poliţiști, împreună cu poliţiștii locali aceștia deviind circulaţia pe străzile laterale.

Doar echipajele de intervenţie și troleibuzele au mai avut voie să circule pe strada aflată sub apă. Viceprimarul Adrian Tudor a menţionat că pentru a opri scurgerea apei pe bulevard trebuie închise mai multe vane ale altor conducte, sute de familii din zonă rămânând oricum fără apă până la remedierea avariei.

„Este o avarie la conducta principală care creează probleme la câteva sute de apartamente și case. Așteptăm echipele de intervenţie și sperăm ca pe parcursul nopţii să remediem avaria. Este o conductă veche, care a mai creat probleme în ultima vreme”, a menţionat Tudor.

Conducta s-a spart chiar în faţa unui mic magazin de cartier care vindea legume și fructe. Vânzătoarea de aici a rămas blocată în spatele tejghelei, femeia spunând că avea toată marfa în apă. „M-au inundat și nu vine nimeni să facă ceva. De două ore, de la 5, aștept aici. S-a spart dintr-o dată și s-a umplut de apă. Mai sufăr și cu inima, dar încă mai rezist că nu pot să plec și să las marfa așa”, a spus femeia.

O altă locatară din zonă a menţionat că a trebuit să împrumute o scară de la un vecin pentru a putea ajunge în casa sa, curtea și scara de acces fiind acoperite cu apă. Șuvoaiele de apă s-au scurs pe bulevard în jos, trecătorii fiind nevoiţi ori să ocolească zona ori să ajungă uzi la picioare acasă, unii întrebând cu ironie dacă cineva a deviat Jiul prin oraș.

Galerie foto



Vizualizări: 3,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: