Aveau în mașină un pistol deținut ilegal

Polițiștii gorjeni au găsit într-o mașină oprită pentru control în trafic un pistol. Mașina a fost oprită duminică pe str. Traian din Târgu Jiu. Din primele verificări a rezultat că autoturismul era condus de un tânăr de 22 de ani, iar pe locul din dreapta fața se afla un bărbat, de 51 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu.

"Procedând la verificarea interiorului autoturismului, lângă scaunul din dreapta față a fost identificată o borsetă, în interiorul căreia se afla o armă neletală de autoapărare cu proiectil de cauciuc, supusă autorizării, respectiv un pistol, de calibru 9 mm, iar în încărcător se aflau  trei cartușe. Din cercetări a rezultat că arma aparține tânărului, de 22 de ani și o deține ilegal", arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, respectiv deţinerea sau  portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Potrivit poliției, arma neletală de autoapărare și cele trei cartușe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. (A.A.)

Vizualizări: 2,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: