Director interimar la Protecţia Copilului Gorj

Laurenţiu Diaconescu este noul director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, în locul lui Dumitru Contrună. Propunerea a venit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu, propunere votată de 26 din cei 28 de consilieri prezenţi vineri la şedinţă.

Preşedintele Cosmin Popescu şi consilierul PSD, Gheorghe Milosteanu, n-au votat acest proiect de hotărâre pentru a evita un conflict de interese. Cert este că mai mulţi consilieri ALDE-PSD au părăsit sala înainte de vot. „Nu este o surpriză pentru că activitatea mea de 20 de ani în această instituţie mă recomanda şi pe mine cum îi recomanda poate şi pe alţii. Evident că mă gândesc să particip şi la concurs, dacă îmi voi dovedi mie că merit în această perioadă de interimat. Sunt foarte multe lucruri de făcut, mai sunt servicii sociale de licenţiat, organigramă mai bună, reducerea cheltuielilor în această instituţie”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, adăugând că nu se aştepta să fie susţinut de toţi consilierii prezenţi la vot.

„În 60 de zile va avea loc concursul pentru director general”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. 

Vizualizări: 1,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: