Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Avion american, interceptat de ruși

Un avion militar rusesc Sukhoi Su-27 a interceptat un avion de căutare P-8A  Poseidon în Marea Baltică, a anunțat luni Ministerul Apărării al Rusiei.

Echipamentul de control al spațiului aerian a înregistrat o țintă asupra apei neutre din Marea Baltică, apropiindu-se de frontiera de stat rusă, a afirmat ministerul. "Echipajul de luptă al rușilor s-a apropiat de obiectul aerian la o distanță sigură și l-a identificat ca un avion P-8A de recunoaștere Poseidon al Forțele Aeriene din SUA ", a subliniat ministerul. Avionul rus s-a întors ulterior la baza aeriană, a afirmat ministerul.

Su-27 este a patra generație de avioane supersonice, armată cu rachete aer-aer și rachete aer-sol de diferite tipuri.

P-8 Poseidon este un avion de luptă anti-submarin de luptă, conceput pentru a detecta și distruge inamicul in zonele de patrulare și de recunoaștere și de a participa la operațiuni anti-navă și de salvare.

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: