Badea revine la catedră. Nanu instalat la ISJ Gorj!

Consilierul  judeţean PP-DD Petre Nanu a fost instalat în funcţia de inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj. Acesta i-a luat locul lui Marius Badea, care şi-a dat demisia din această funcţie pentru că, spune el, nu a vrut să aştepte să fie dat afară, dat fiind faptul că PNL şi PSD nu mai sunt în alianţă.

Pepededistul Petre Nanu a obţinut postul lui Marius Badea, care a fost susţinut de PNL pentru acest post, urmare a negocierilor purtate de liderii PSD şi PP-DD. Nu este pentru prima dată când Nanu conduce învăţământul gorjean. Generalul de la ISJ Gorj, Ion Işfan, s-a arătat încântat de numirea noului adjunct. „Eu zic că este un câştig pentru echipa de la inspectorat. Domnul Nanu are experienţă şi sper să colaborăm cel puţin la fel de bine cum am colaborat cu domnul Badea. N-am înţeles de ce şi-a dat demisia”, a declarat Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj. 

Badea a depus vineri demisia din funcţie, neaşteptând termenul de expirare a detaşării, când s-ar fi produs oricum această schimbare. „Eu sunt om de onoare, mi-am dat demisia. Demnitatea este una din valorile mele. De ce să aştept?! Şi aşa mă schimbau la 31 august, când expira detaşarea. Noul inspector adjunct este Petrică Nanu, de la PP-DD”, a spus Marius Badea.

Fostul adjunct de la ISJ Gorj va reveni la catedră. Îşi va continua activitatea didactică la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, ca profesor de istorie.    

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: