Morega a donat sute de cărţi bibliotecii judeţene

Fostul deputat Dan Ilie Morega a donat Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” un număr de 362 de exemplare din cele şapte cărţi scrise de el până în momentul de faţă. Odată cu această donaţie, fostul deputat recomandă liderilor PSD Gorj să scrie şi ei cărţi, însă cu subiecte precum: „Cartea Neagră a Gorjului” sau „Metode de depopulare a municipiului Târgu Jiu”.

Valoarea donaţiei făcute de Dan Ilie Morega este de 30.500 de lei şi cuprinde cărţi precum: „Corupţie şi sărăcie”, „Management”, „România între prăbuşire şi relansare economică”, „O viaţă în slujba gorjenilor” etc. În mare parte acestea sunt cărţi de specialitate şi pot veni în sprijinul studenţilor şi oamenilor de afaceri. „Sunt cărţi simple care pot fi folosite atât de către studenţi, cât şi de oamenii de afaceri. Am prezentat şi problemele incorecte care s-au întâmplat cu economia ţării, dar am venit şi cu soluţii pentru redresarea lor. Cartea „O viaţă în slujba gorjenilor” o recomand parlamentarilor de Gorj pentru a vedea ce am făcut eu atâta timp cât am fost deputat. Morega nu venea marţi din Bucureşti, ci stătea câte două săptămâni departe de casă pentru a bate la porţile ministerelor să rezolve problemele primăriilor. Rog, conducerea bibliotecii să trimită câte un exemplar şi pe la comune”, a declarat Dan Ilie Morega.

Donaţia fostului deputat a fost apreciată de conducerea Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”. „În fiecare an, Biblioteca Judeţeană alocă o sumă de bani pentru îmbunătăţirea fondului de carte, dar întotdeauna primim cu plăcere orice donaţie”, a declarat Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”.

RECOMANDĂRI

Dan Ilie Morega recomandă liderilor PSD Gorj să se apuce de scris cărţi pentru că vor avea cu ce să umple paginile. „Florin Cârciumaru ar putea să scrie o carte „Metode folosite în depopularea municipiului Târgu Jiu”, dat fiind faptul că numărul de locuitori scade de la an la an. Ion Călinoiu ar putea să scrie „Cartea Neagră a Gorjului” pentru că veţi vedea disponibilizări de 4000-5000 de oameni în anul 2015”, a precizat Morega.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: