Bal mascat studenţesc

Studenţii de la Universitatea „Constantin Brâncuşi” au fost aşteptaţi să-şi pună imaginaţia la încercare în cadrul unui bal mascat, care a fost organizat aseară într-un club din Târgu.Jiu. Evenimentul face parte din proiectul „Sărbătoarea Studenţească”, care se află în plină desfăşurare. Însă ideile inedite ale studenţilor nu se opresc aici, pentru că pe parcursul petrecerii a fost organizat şi un concurs de Mister. Competiţia intitulată „Moşule, ce tânăr eşti!” l-a desemnat câştigător pe cel care se potrivea cel mai mult profilului unui Moş Crăciun autentic.

Cea mai recentă  acţiune studenţească a avut loc duminică, când a avut loc cross-ul „Manifest pentru Sănătate”. Prin acest cross, tinerii şi-au propus să atragă atenţia asupra importanţei pe care o are sportul pentru menţinerea unui organism sănătos, în condiţiile în care sedentarismul este unul dintre principalii inamici ai vieţii moderne.

Pe 19 decembrie, Liga Studenţilor va participa la împodobirea unui pom de Crăciun în centrul oraşului şi va oferi cadouri copiilor, pentru a păstra spiritul Sărbătorilor şi a aduce bucurie pentru cei mici.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: