Bălăeț, șef și peste CS Pandurii?

Robert Bălăeț este la doar un pas distanță de a prinde postul de director al Clubului Sportiv Municipal. Acesta a fost singurul declarat admis după proba scrisă, iar joi va susține și interviul. Mandatul de director al CSM Târgu Jiu este de trei ani, însă, pe viitor, clubul ar putea fi comasat cu Pandurii, condus acum de Mihai Prunariu.

Fostul pandur Robert Bălăeț a obținut cel mai mare punctaj la proba scrisă. Concursul pentru șefia CSM este la a doua încercare după ce, la prima tentativă, niciunul dintre cei patru candidați nu a fost declarat admis. „Avem un club Pandurii care aparține de Ministerul Sportului și noi am înființat CSM. Am decis să luăm pe cineva interimar până la luarea unei decizii. Dacă se comasau cele două cluburi, rămânea o singură entitate. Puneam pe cineva interimar până rezolvam partea de asociere. Consiliul Local a respins propunerea mea, s-a desfășurat concursul”, a aspus primarul Romanescu.

Edilul nu exclude ideea ca ambele cluburi, CSM și Clubul Pandurii, să fie comasate, iar cei 24 de angajați de la Pandurii să fie preluați de CSM, iar municipalitatea să aibă o singură grupare sportivă. Și din acest motiv, Romanescu anunță că nu va ocupa foarte multe posturi la CSM.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: