Bălășoiu ar putea reveni la conducerea CE Oltenia

Primul director al Complexului Energetic Oltenia, demis politic în 2012 după câteva luni de mandat, ar putea reveni la conducerea companiei. Constantin Bălășoiu este interesat să participe la concursul pentru unul din posturile vacante din directoratul CE Oltenia. Contactat telefonic, Bălășoiu nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea subiectului.

Multe persoane din interiorul CE Oltenia vizează cele două funcții de membru în Directoratul companiei, scoase de curând la concurs. Conform unor surse din interiorul CE Oltenia, postul de director pe parte economică, ocupat în prezent interimar de Adriana Popescu, ar fi râvnit de Constantin Bălășoiu, directorul Termo Ișalnița, acesta fiind de altfel și cel mai bine cotat pentru acest post. Și Daniel Pităroiu, consilier al directorului general Sorinel Boza, ar fi vrut această poziție, dar ar fi renunțat când și-a dat seama că nu ar avea susținere. Adriana Popescu nu ar vrea să participe la această selecție, preferând să revină pe postul pe care și l-a conservat și unde este titulară, cel de director la Direcția Economică. 

Contactat telefonic, Constantin Bălășoiu nu a confirmat, dar nici nu a negat interesul pentru acest post. ”Nu mi-am depus nicio candidatură și sunt în concediu”, a spus, expeditiv, Constantin Bălășoiu.

La celălalt post vacant de membru în Directoratul CE Oltenia, pentru care se cer studii tehnice, interesați să-și depună candidatura ar fi directorul Ion Pisc de la Termo Rovinari, dar și Dan Vasile, șeful Termo Craiova II, cel care ocupă interimar această poziție. Acest post este râvnit și de Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari, care deja a anunțat că își va depune candidatura. 

Dosarele de înscriere la selecție pot fi depuse până în data de 18 septembrie.

Vizualizări: 5,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: