Baldovin face scandal că nu a fost selectat la “Românii au talent”

Gorjeanul Marius Baldovin este foc şi pară pe juriul de la “Românii au talent”. Folcloristul a fost respins la preselecţia de la Craiova, deşi spune că muzica sa a făcut furori în Italia şi Spania. Ba mai mult, acesta consideră că Mihai Petre a vrut să se răzbune pe el din cauza scandalului cu Sânziana Buruiană, în care a fost implicat în urmă cu câteva luni.

Marius Baldovin este dezamăgit de juriul de la “Românii au talent”. Pentru a trece de preselecţie, gorjeanul a renunţat la folclor încercând să impresioneze cu melodia “Dacă pleci” a lui Cătălin Crişan. Acesta spune că fost respins în ciuda faptului că a ridicat sala în picioare. Ba mai mult, consideră că Mihai Petre a vrut să-şi bată joc de el din cauza scandalului cu Sânziana Buruiană. “Am participat la preselecţie de ruşinea producătorilor care m-au contactat şi au insistat foarte mult să vin la Craiova. Nu am trecut în faza următoare pentru că sonorizarea a fost foarte proastă şi n-am avut o cască pentru a asculta negativul. Cred că juriul a vrut să-şi bată joc de mine din cauza scandalului cu Sânziana Buruiană în care am fost implicat. De cum am urcat pe scenă, Andi Moisescu mi-a spus că mă cunoaşte de undeva. Probabil au vrut să mă facă să mă cert cu Mihai Petre pentru a avea emisiunea rating. Mi-am dat seama de intenţia juriului şi nu le-am făcut pe plac”, a declarat Marius Baldovin.

Crede că e mai celebru ca Mihai Petre

Baldovin a mai precizat că Mihai Petre nu are capacitatea de a juriza corect concurenţii. “Nu l-am jignit pe scenă pe Mihai Petre, însă afară am spus că nu merită să fie în juriu. El este dansator şi nu poate aprecia muzica. Până la emisiunile “Dansez pentru tine” şi “Românii au talent” nu am auzit de numele său, în schimb eu cânt de aproape 10 ani şi am absolvit Şcoala Populară de Artă. La Craiova, am interpretat melodia “Dacă pleci” a lui Cătălin Crişan tocmai pentru a-l impresiona pe Mihai Petre. Această melodie le-am cântat-o atât şoferului şi psihologului emisiunii, cât şi lui Pavel Bartoş şi lui Smiley. Ba chiar am fost aplaudat de toţi oamenii din sală”, a declarat Marius Baldovin.

Folcloristul spune că melodiile sale au făcut furori în Italia şi Spania. “Am albume imprimate de domnul Adrian Ghiocel, sunetistul Ansamblului “Doina Gorjului”. Cu melodiile sale şi talentul meu am făcut furori în Italia şi Spania. Am fost apreciat de multă lume, mai puţin de juriul de la “Românii au talent”, a menţionat Baldovin.

PLANURI

Abandonat de părinţi, Marius Baldovin a crescut în centrele de plasament. În prezent are 21 de ani şi este stundent în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Petroşani. Întrucât în centrul de plasament de tip familial nu mai poate locui decât până la finalizarea studiilor, Marius Baldovin îşi economiseşte banii pentru a-şi cumpara o garsonieră.

SCANDAL

Deşi a apărut în cadrul unor emisiuni de muzică populară, Marius Baldovin a devenit mult mai cunoscut după scandalul cu Sânziana Buruiană, care nu îi împărtăşea sentimentele. “Am făcut o pasiune pentru Sânziana Buruiană şi din cauza scandalului dintre noi, foarte mediatizat în urmă cu câteva luni, am pierdut două spectacole”, a precizat Marius Baldovin.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: