Un singur gorjean la ”Românii au talent”

Showul de televiziune ”Românii au talent” nu a mai stârnit interesul gorjenilor anul acesta, la preselecţia ce a avut loc luni la Craiova participând un singur tânăr, din Telești. Motivele care au stat la baza dezinteresului gorjenilor față de acest spectacol al talentului par să fie unele cel puțin interesante. Așa se face că în ediția din această toamnă îl vom putea vedea pe scena de la „Românii au talent“ doar pe Robert Gavrilescu, tânărul care deși este țintuit într-un scaun cu rotile cântă dumnezeieşte la orgă.

Ediția de anul acesta a show-lui ”Românii au Talent” va avea în centrul atenției un singur gorjean. Robert Gavrilescu este din Telești și pare să fi fost singurul gorjean care a participat la preselecțiile ”Românii au Talent”. Robert Gavrilescu a impresionat organizatorii cu o melodie cântată la orgă. ”În primul rând am fost tratat foarte bine de organizatori, am dat o probă la orgă, am cântat o melodie după care m-au întrebat dacă ar fi să continui ce aș mai putea prezenta și le-am spus că pot cânta muzică ușoară sau populară din țară și din străinătate”, a declarat Robert Gavrilescu.

Ţintuit în scaun cu rotile

Cazul tânărului din Telești este unul special pentru că el însuși este o persoană cu nevoi speciale. A rămas țintuit într-un scaun cu rotile la o vârstă foarte fragedă însă a reușit să-și învingă destinul prin muzică. ”M-am înscris singur la concurs pentru că îmi doresc foarte tare să trec prin fața unui juriu, până acum am cântat doar pentru omul de rând și vreau să am părerea unor oameni cu experiență. În al doilea rând vreau să închid gura unor oameni care m-au descurajat”, a mărturisit Robert Gavrilescu. Tânărul așteaptă acum să primească un răspuns din partea organizatorilor pentru a vedea dacă se va prezenta sau nu în fața Andrei, a lui Mihai Petre și a lui Andi Moisescu.

Gârbaciu: Nu se caută talente

Show-ul de televiziune ”Românii au Talent” nu mai este la fel de bine văzut de ceilalți oameni de cultură din județul nostru. Acesta pare să fi fost și unul din motivele pentru care tinerii nu s-au mai arătat interesați de o eventuală participare. Directorul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, Viorel Gârbaciu, a declarat că instituția pe care o conduce nu mai este interesată de acest show pentru că aici organizatorii vor spectacol cu orice preț iar talentul este pus pe ultimul loc. ”Ca instituție nu ne mai interesează acest show, ei vor spectacol, au niște criterii care nu corespund cu ale noastre. Nu pun preț pe calitate”, a spus Gârbaciu.

TALENT

Nici copiii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu nu vor să mai participe la ”Românii au Talent”. Directorul instituției, Pompiliu Ciolacu, a declarat și el că elevii nu au mai vrut să participe la acest gen de emisiune. ”La noi copiii cântă, acesta este talentul lor și cei de la emisiune nu caută astfel de talente, ei vor altceva”, a declarat Pompiliu Ciolacu. 

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: