Băleştiul, campioana Gorjului. Primarul caută bani!

A căzut cortina peste un nou sezon din Liga a IV-a! Internaţional Băleşti a câştigat campionatul şi speră la un loc în liga a III-a. Cu un parcurs sigur, fără nicio înfrângere în cele 30 de etape disputate, echipa din Bălești a câștigat bătălia cu Știința Turceni și Gilortul Târgu Cărbunești. De Rusalii, trupa antrenată de Dan Vasilică a primit trofeul acasă, la Băleşti, din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Gorj. La premiere a participat şi primarul Mădălin Ungureanu, cel care a investit serios în baza sportivă din comună. Mădălin Ungureanu apreciază performanța fotbaliștilor, dar nu știe de unde va face rost de bani ca să finanțeze echipa de fotbal dacă va accede în liga superioară. „Am purtat discuții cu antrenorul, costurile sunt mai mari în divizia C. Mergem înainte însă, va trebui să găsim soluții”, a spus primarul Ungureanu.

Pentru a promova în eşalonul valoric superior, campioana Gorjului din acest sezon trebuie să treacă de echipa ce va câștiga Liga a 4-a în Dolj, titlul jucându-se în ultimul meci, sâmbătă, între Tractorul Cetate și Viitorul Cârcea.

Completând podiumul în Liga a 4-a, Știința Turceni și Gilortul Târgu Cărbunești continuă sezonul în fotbalul gorjean luptând pentru un alt trofeu, Cupa României, finala fiind programată pe 11 iunie, la Țicleni.

„Odată cu Liga a 4-a, cortina a căzut și peste competiția juniorilor A1, un campionat în care, de asemenea, lupta a fost interesantă și chiar mai strânsă. Juniorii celor de la Știința Turceni au terminat cu trei puncte în fața celor de la Vulturii II Fărcășești și vor reprezenta Gorjul în faza națională a competiției”, anunţă AJF Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: