Bancomate golite de bani la Târgu Jiu

Fantele de eliberare a numerarului de la mai multe ATM-uri ale unor bănci din municipiu Târgu Jiu au fost forţate în prima parte a lunii octombrie, poliţiştii reuşind în cele din urmă să dea de urma hoţilor. Acţiunea de identificare a acestora a fost una mai complexă şi a culminat cu descinderi pe care mascaţii din Gorj le-au făcut vineri după-amiază în Valea Jiului.

Doi dintre suspecţi au fost localizaţi la Vulcan, în acţiune fiind implicaţi şi poliţişti din Dolj, dar şi din Alba. Hoţii au acţionat inclusiv la Craiova şi au fost prinşi în flagrant în timp ce dădeau una dintre spargeri, anchetatorii nespunând până acum despre ce sume de bani ar fi vorba ca prejudiciu.

Trei percheziţii domiciliare

„În urma investigaţiilor şi a unor acţiuni specifice efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, în colaborare cu poliţişti din cadrul IPJ Hunedoara, cu sprijinul de specialitate al B.O.S. Alba şi S.O.S. Gorj, au fost identificate trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani (una din judeţul Brăila şi două din judeţul Hunedoara). De asemenea, în continuarea activităţilor pentru documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor, poliţiştii gorjeni au efectuat un număr de trei percheziţii domiciliare în municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, ocazie cu care au fost identificate mai multe mijloace de probă folosite de suspecţi la comiterea infracţiunilor”, a comunicat IPJ Gorj în cursul zilei de sâmbătă.

Prinşi în flagrant

Totodată, în baza unor date operative obţinute de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj şi a colaborării cu poliţişti din cadrul IPJ Dolj, cele trei persoane au fost prinse în flagrant, în timp ce sustrăgeau bancnote dintr-un ATM, pe raza municipiului Craiova, fiind imobilizate şi introduse în arestul IPJ Dolj. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării comiterii faptelor şi a întregii activităţi infracţionale.

Vizualizări: 7,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: