Bancuri

Patru prieteni în vacanță. La hotel, hotărăsc să doarmă câte doi în cameră. Pentru că unul dintre ei sforăia cumplit, au convenit să doarmă în cameră cu el pe rând. Dimineața, vine primul care a avut „onoarea“, cu ochii roșii, părul răvășit etc.

– N-am putut dormi toată noaptea, am stat în fotoliu și m-am uitat la el.

Următorul, rupt de somn și el:

–  Cu sforăitul ăstuia am stat toată noaptea în fotoliu și m-am uitat la el.

A treia zi, vine al treilea odihnit, bine dispus. Ceilalți, mirați:

–  Cum ai reușit să te odihnești?

-  Simplu. Înainte de a ne băga în pat, l-am strâns în brațe, l-am sărutat dulce și i-am spus noapte bună. N-a închis un ochi toată noaptea.

***

Un tip ajunge în iad. Acolo descoperă că exista câte un iad pentru fiecare țară. Merge în iadul german:

–       Ce ți se face aici?

–       Te pun pe scaunul electric pentru o oră, apoi te așază pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiesc.

–       Omului nu-i place ce aude și încearcă iadul rusesc:

–       Ce ți se face aici?

–       Te pun pe scaunul electric pentru o oră, te așază pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiesc.

Verifică și iadul american, francez  și primește răspunsuri asemănătoare. Ajunge la iadul românesc și descoperă o coadă foarte mare la intrare.

-         Ce ți se face aici?

-         Te pun pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te așază pe un pat de cuie pentru încă o oră și restul zilei te biciuiește românul.

-         Este cam la fel ca în celelalte iaduri, de ce vrea atâta lume să intre?

-         Pentru că scaunul electric nu merge și nimeni nu vine să-l repare, cuiele din pat au fost furate, iar românul a fost senator în viața pământeană, așa că vine, semnează de prezență și se duce la bar…

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: