Bani și pentru premianții din mediul rural

Nu doar în orașe au fost premiați elevii care au obținut medii mari la examenele naționale din această vară. În funcție de banii pe care i-au mai găsit în vistieria instituției, și alte primării mici au alocat sume să răsplătească eforturile elevilor. Printre acestea, primăriile Negomir și Fărcășești.

În Negomir, elevii care au obținut între 8 și 10 la Evaluarea Națională au primit bani și diplome din partea autorităților locale. „Consiliul Local Negomir a aprobat proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Tudor Oiţă, privind premierea elevilor unităţilor de învăţământ din Comuna Negomir, cu rezultate deosebite la Evaluarea Naţională din anul 2020. Au fost premiaţi elevii care au obţinut medii între 8 şi 10, astfel: medii între 8,50-8,99 – 900 lei şi medii între 8,00-8,49 – 800 lei”, a anunţat Primăria Negomir.

În total, primăria a oferit daruri pentru șapte copii care au obținut medii între 8,15 și 8,92.

Premii în bani au ajuns și la elevii din Fărcășești care au obținut cel puțin 8,50 la Evaluarea Națională și care au primit câte 500 de lei. în total, opt copii din comună au medii între 8.50 și 9.50 și au fost răsplătiți pentru rezultatele bune la învățătură. În cele două școli din comună, au susținut Evaluarea 32 de elevi.    

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: