Barajul Islanda – România, amânat pentru luna iunie

UEFA a stabilit marţi şi când se joacă barajele pentru Euro 2020. O parte dintre  acestea erau programate chiar în luna martie, meciul  Islanda - România urmând să se  joace  în luna iunie, deşi iniţial era programat pe 26 martie.

S-au încheiat lucrările la vârful UEFA şi, în afara măsurilor care deja au fost anunţate, amânarea Euro 2020 cu un an, s-a luat o decizie, provizorie, şi în cazul barajelor.  "Meciurile de baraj şi partidele amicale internaţionale de la finalul lunii martie au fost reprogramate pentru pauza internaţională din luna iunie, dacă situaţia de la acea dată o permite", se arată în comunicatul oficial venit de la UEFA.

Naţionala României, pentru prima dată cu Mirel Rădoi, ar fi trebuit să joace pe 26 martie, la Reikjavik, împotriva Islandei, în semifinalele barajului pentru Euro 2020. În cazul unui succes, ar fi evoluat în deplasare pe 31 martie cu învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria.  20 de echipe sunt calificate în acest moment la Euro, alte patru urmând să vină din baraj.

Turneul final al Euro a fost mutat în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021 şi se va desfăşura în 12 ţări din Europa, printre care şi România. Patru partide, trei din faza grupelor şi o optime de finală, sunt programate pe Arena Naţională din Bucureşti.

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: