De ce a trimis Pandurii jucătorii acasă mai devreme

Pandurii Târgu Jiu a trimis toţi jucătorii acasă încă de joi, deşi majoritatea echipelor din Liga 2 au luat această decizie în week-end  sau luni. Directorul sportiv Camilian Floroiu a explicat că  s-a luat această decizie din cauza românilor veniţi din Italia care au fost plasaţi în carantină la stadion. 

Situația incredibilă de la Pandurii de săptămâna trecută a fost făcută publică abia acum de conducerea clubului. Jucătorii echipei Pandurii, dar şi juniorii au fost trimişi acasă înainte de a se  lua decizia de  a se suspenda competiţia.

Camilian Floroiu, directorul sportiv al celor de la Pandurii, a dezvăluit la GSP LIVE că mai mulți români se află în carantină la stadion, în hotelurile din incinta arenei din Târgu Jiu. Acesta a declarat că joia trecută au venit mai multe autocare cu români din Italia, cea mai afectată țară europeană de coronavirus şi au fost cazați la cele două hoteluri de la stadion. „Ne-am trezit cu autocare pline cu oameni care trebuiau să stea în carantină. Sunt veniți din Italia. Inițial credeam că sunt doar din Gorj, dar sunt și din Arad sau Curtea Argeș. Totul a fost pe repede înainte, fără să fim anunțați. Noi nu știam nimic. Ne-am trezit cu ei la stadion. Au fost cazați în hotelul cel nou și în hotelul deținut de Ministerul Tineretului și Sportului. Când am aflat, am anulat jocul școală care se disputa la stadion şi am trimis şi juniorii acasă de la antrenamente. Când am aflat că Liga 1 se va întrerupe, am trimis şi noi toți jucătorii la casele lor”, a declarat Camilian Floroiu la GSP LIVE.

Omologat în octombrie 2019, stadionul Pandurii are 12.518 locuri și beneficiază de un hotel nou, cu 38 de camere. În complexul care a costat 25 de milioane de euro mai există alte 2 terenuri cu iarbă. Pe lângă noul hotel, mai există unul vechi, „Hotel Sport”, care e deținut de MTS.

Vizualizări: 426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: