Antrenor secund al naţionalei Scoţiei, în discuţii cu Pandurii

Fostul antrenor secund al echipei naţionale a  Scoţiei a fost în tratative cu Pandurii Târgu Jiu. Impresarul din conducerea clubului gorjean Jean Willy Ngoma vrea să facă mutări pe banca tehnică, directorul sportiv al clubului recunoscând aceste tratative.

Impresarul belgian Jean-Willy Ngoma, numit la finalul lunii februarie director de scouting la Pandurii Târgu Jiu, încearcă să se implice tot mai mult la ultima clasată din Liga 2. După ce n-a reuşit să perfecteze transferurile unor foşti fotbalişti la Tottenham sau PSV, aşa cum declarase la conferinţa de presă, deoarece clubul nu avea drept de a legitima jucători, acum Ngoma vrea să facă numiri în stafful tehnic condus de directorul tehnic Călin Cojocaru. James McFadden, fost secund la Motherwell şi naţionala Scoţiei, e curtat pentru a ajunge la gorjeni.

Camilian Floroiu, directorul sportiv al echipei gorjene,  a precizat că a auzit de existenţa unor discuţii cu scoţianul James McFadden şi a spus că impresarul Jean Willy Ngoma e în tratative cu acesta pentru a-l aduce antrenor la Pandurii. „Nu este o promisiune făcută de Jean Willy Ngoma, ci doar o discuţie între impresar şi antrenorul James McFadden. Nu e un lucru confirmat. E doar la nivelul de discuţie. Ngoma încearcă să vadă dacă e interesat să vină pentru un proiect la Târgu Jiu. Este strict treaba impresarului Willy problema salariului, aşa cum procedează şi cu jucătorii aduşi. El ştie foarte bine situaţia clubului. Le asigură salarizarea, biletele de avion. El face toate aceste lucruri. Ngoma încă nu a venit în ţară pentru că este această situaţie cauzată de coronavirus”, a declarat Camilian Floroiu la GSP LIVE.

McFadden are, până acum două experienţe ca antrenor, însă nu ca principal, ci ca secund. Prima a fost la Motherwell, formaţie din prima ligă scoţiană pentru care a şi jucat, unde a stat aproape un an (iulie 2016-mai 2017). A doua experienţă a lui James McFadden a fost la naţionala Scoţiei. L-a ajutat pe Alex McLeish în 12 meciuri (martie 2018-aprilie 2019). De atunci, nu şi-a mai găsit angajament şi este liber de contract.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: