Bărbat din Gorj, decedat la locul de muncă 

Un gorjean din Stoina, care lucra ca mașinist la o sondă de foraj pe raza județului Dolj, la Brădești, a murit marți la serviciu. O rampă de încărcare s-a desprins și a căzut peste bărbatul de 54 de ani. La fața locului au ajuns şi un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului. Eforturile medicilor au fost fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Poliția din Dolj a deschis o anchetă. „La faţa locului s-au deplasat poliţiştii secţiei şi un criminalist din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, fiind identificat un bărbat de 54 de ani, din comuna Stoina, sat Păişani, judeţul Gorj, care se afla în stare de inconştienţă. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul rampa de încărcare de pe o platformă a unei sonde amplasată pe raza comunei Brădeşti s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste bărbatul în cauză”, a precizat IPJ Dolj.

Și Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj a început o anchetă. S-a dispus și efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Vizualizări: 19,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: