CSM Târgu Jiu promite secţii noi în 2022

Clubul Primăriei din Târgu Jiu va avea şi mai multe secţii în noul an. După ce a început iniţial cu handbal şi baschet, CSM a afiliat apoi secţiile de lupte şi atletism, iar acum conducerea se gândeşte la o secţie de nataţie, după ce va fi inaugurat bazinul de înot de la Târgu Jiu, dar şi la o promisiune mai veche, secţia de volei.

Conducerea CSM Târgu Jiu vrea ca în 2022 să înfiinţeze noi secţii ale clubului vizate fiind voleiul şi nataţia. În funcţie de bugetul de care va dispune, directorul Robert Bălăeţ promite că vor exista şi alte sporturi către care să se îndrepte copii şi tinerii din Târgu Jiu.

„Sigur o să se mai afilieze o secţie, n-am ascuns niciodată faptul că, în momentul în care acel bazin acoperit va fi terminat, voi afilia şi secţia de nataţie”, a precizat directorul CSM Târgu Jiu referindu-se la bazinul acoperit de înot care se construieşte deja în perimetrul fostului Ştrand Municipal şi care se anunţă a fi finalizat în toamna anului 2022.

Deocamdată Bălăeţ a precizat că a renunţat la ideea unei secţii de fotbal a CSM dar se gândeşte din nou la secţia de volei promisă de la înfiinţarea clubului: „Cu fotbalul mai aşteptăm, sunt anumite probleme care pe mine mă depăşesc. Ne mai gândim şi la o secţie de volei, avem mai multe planuri, acum depinde şi de bugetul pe care îl vom avea. Dacă ne vom îndeplini obiectivul la echipa de handbal trebuie să facem rost de bani pentru o participare onorabilă în Liga Florilor”.

Voleiul este un sport cu o oarecare tradiţie în Târgu Jiu şi, la mai multe şcoli din oraş, profesorii de sport au înfiinţat deja echipe de volei în speranţa că CSM va face selecţie pentru noua secţie.

Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: