Universitatea Craiova, interesată de un nou antrenor

Universitatea Craiova a avut un final extrem de slab de an, cu 7 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a fost confirmat de Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, situația se poate schimba.

Oficialii echipei din Bănie se pare că s-au interesat de antrenorul Ronny Levy, fostul antrenor al celor de la FCSB în 2011. Israelianul, care a activat prima dată în România la Unirea Urziceni, în 2010, este acum ”principal” la Hapoel Beer Sheva, liderul campionatului din Israel.

Mihai Rotaru se pare că a început să se gândească și la o altă soluție și s-ar fi orientat, după cum susţine digisport.ro, către Levy. Ar fi și pus pe cineva din anturajul său să afle în ce condiții s-ar putea face mutarea. Antrenorul este neînvins în Israel, cu 11 victorii și patru remize din 15 etape disputate până acum.  Levy a fost mereu un antrenor lăudat pentru felul în care știe să organizeze jocul echipei, dar și pentru cum se pricepe ”să țină vestiarul”. De altfel, Levy nu reprezintă o noutate pentru Universitatea Craiova. Și după ce Bergodi a fost demis, anul trecut, israelianul s-a aflat şi atunci pe lista oltenilor.

Tehnicianul israelian a avut până acum două experienţe la noi în ţară. În ianuarie 2010 a preluat-o pe Unirea Urziceni, cu care a ieşit vicecampion. Ulterior, s-a întors în ţara natală, iar în vara lui 2011 a revenit în Liga 1, la Steaua, actuala FCSB. Mandatul a fost unul scurt pentru că Ronny Levy a fost îndepărtat după doar 14 etape.

Maccabi Haifa, Petah Tikva, Unirea Urziceni, Beitar Jerusalem, FCSB, Anorthosis, Maccabi Netanya, Maccabi Haifa, Anorthosis și Hapoel Beer Sheva (prezent) sunt echipele pregătite în cariera de antrenor de Ronny Levy.

Vizualizări: 1,871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: