CSM Târgu Jiu a promovat matematic în Liga Florilor

CSM Târgu Jiu a înregistrat în week-end  cea de-a 17-a victorie consecutivă din acest campionat şi a obţinut matematic promovarea în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut de CS Arena Târgu Mureş, scor 41-23, într-un meci care a contat pentru etapa a 23-a din Seria B a Diviziei A.

Parcursul impecabil al handbalistelor de la CSM Târgu Jiu a continuat şi în confruntarea cu echipa din Târgu Mureş deşi erau sigura deja de promovare după meciul cu echipa din Cluj. Gorjencele au dominat autoritar partida şi s-au impus fără probleme, într-un meci în care a lipsit Sabine Klimek, accidentată, dar în care Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Prima repriză s-a încheiat cu un avantaj de zece puncte pentru CSM Târgu Jiu, scor 19-9, şi repriza secundă fiind dominată de gazde ca şi întregul sezon, de altfel. Fetele lui Andrieş s-au impus clar, scor 41-23 pentru CSM Târgu Jiu, şi sunt astfel şi din punct de vedere matematic promovate în Liga Florilor, pentru că nici o altă echipă nu are şanse să le mai ajungă.

Pal Ceandani, cu 6 goluri marcate a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu, fiind urmată de Mihaela Obedeanu, cu 5 goluri, după cum a informat site-ul oficial. Antrenorul Liviu Andrieş a fost mulţumit de prestaţia elevelor sale într-un meci în care nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei şi la capătul căruia CSM Târgu Jiu a obţinut promovarea matematică în Liga Florilor.

Vizualizări: 420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: