Când se joacă returulul semifinalelor Cupei României

FRF a publicat programul duelurilor din returulul semifinalelor Cupei României, ediția 2021-2022. Universitatea Craiova va întâlni acasă, în returul semifinalei, pe Sepsi, meciul fiind programat joi, 12 mai, de la ora 19.30.

În meciul tur, FC Voluntari a câștigat cu scorul 2-0 în fața celor de la FC Argeș, în timp ce Sepsi OSK s-a impus, scor 2-1, împotriva Universității Craiova. Cele două partide din semifinalele Cupei României vor fi transmise la TV pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Manșa a doua a penultimului act al competiției se va disputa în perioada 11-12 mai 2022.

Primul duel din returul semifinalelor a fost programat miercuri, 11 mai, de la ora 19.30, acolo unde la Pitești, FC Argeș își va testa forțele împotriva celor de la FC Voluntari.  A doua confruntare din retur se va consuma la Craiova, joi, 12 mai, de la ora 19.30, pe „Ion Oblemenco”, acolo unde trupa lui Reghecampf, câștigătoarea en-titre a trofeului, va încerca să întoarcă rezultatul negativ din tur, scor 1-2, și să se califice în ultimul act al competiției.

Federația Română de Fotbal a anunțat că finala Cupei României se va disputa pe noul stadion din Giulești, joi, 19 mai, de la ora 20:30. Ultima finală găzduită de capitală a fost în anul 2018, pe „Arena Națională”, atunci când Universitatea Craiova a câștigat, scor 2-0, în fața nou-promovatei Hermannstadt.

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: