Eugen Trică a confirmat demiterea de la echipa lui Sarcină

ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas din nou fără antrenor,  fiind pentru a şasea oară în acest sezon în situaţia aceasta. După Cristian Lupuţ, Alexandru Ciobanu, Eugen Trică, Octavian Benga şi, din nou Eugen Trică, echipa a fost pregătită săptămâna trecută de fostul antrenor de la satelit Bogdan Chiriac.

Antrenorul Eugen Trică a confirmat, pentru liga2.ro, demiterea sa din funcția de antrenor principal al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu. Tehnicianul care a pregătit echipa în două mandate în acest sezon a spus că a fost și el surprins de decizia luată de patronul Nicolae Sarcină, mai ales că și-a îndeplinit obiectivul trasat anterior semnării contractului. „Întrebat de motivele concrete care au dus la demiterea sa, Eugen Trică a găsit o singură explicație în decizia lui Nicolae Sarcină. Antrenorul, văzând că nu sunt plătite salariile, a decis să ia atitudine și i-a transmis patronului că vrea să fie achitate, cât mai repede posibil, măcar o parte dintre restanțele către jucători, staff tehnic și ceilalți angajați. Acest lucru nu numai că nu s-a întâmplat, dar iată că Trică a fost dat afară pentru ”tupeul” de care a dat dovadă. De când a venit la ACS Viitorul, la începutul anului, a adunat deja două salarii restante și ceva bonusuri pe care nu le-a primit, dar jucătorii sunt într-o situație și mai grea”, a informat sursa citată care a publicat şi explicaţia antrenorului oltean. ”Mi-am îndeplinit obiectivul, am salvat echipa de la retrogradare de acum trei etape. Probabil că motivul pentru care am primit notificare, că se renunță la mine, a fost că am cerut banii angajaților, staffului, jucătorilor și așa mai departe. Probabil pentru că am avut acest «tupeu», pentru că altfel nu pot să cataloghez așa ceva”, a fost declaraţia antrenorului care a pregătit ACS Viitorul Târgu Jiu în două mandate în actualul sezon.

La prima sa plecare, Trică avusese o ofertă de a pregăti pe FCU Craiova, în Liga 1, şi s-a despărţit amiabil de echipa lui Sarcină, acum despărţirea fiind însă una unilaterală, practic tehnicianul fiind dat afară fără motiv.


ACS Viitorul Târgu Jiu nu a anunţat încă oficial despărţirea de Trică, singura informaţie oficială din ultimele zile fiind victoria de la Giurgiu din faţa retrogradatei şi aproape desfiinţatei echipe Astra.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: