Băsescu: "Înregistrarea nu este autentică, să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, după ce a prezentat avizul INEC, care constată că filmul în care apare lovind un copil nu este autentic, că unii încearcă să câştige alegerile prin falsuri şi miniciuni şi a ţinut să-i transmită lui Dinu Patriciu să-i fie "ruşine".

"Voi citi concluziile acestui aviz care are 18 pagini, pe care îl voi utiliza de altfel şi în procesul cu domnul Patriciu. Concluzii, capitolul 6 al avizului: Înregistrarea contestată conţine elemente de editare computerizată în sensul alterării integrităţii, nu este autentică şi nici nu reprezintă o copie realizată cu acurateţe a unei înregistrări autentice", a repetat şeful statului de două ori concluzia avizului de specialitate INEC.

Băsescu a constatat că "unii încearcă să câştige alegerile prin realizarea unor falsuri şi prin minciună". Mai mult şeful statului a ţinut, dincolo de concluziile avizului, să tragă o concluzie personală, pe care a rostit-o pe un ton emoţionat: "Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!". Băsescu a părăsit apoi sala fără alte comentarii.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: