Bashar al-Assad: Suntem pe drumul spre victorie

Președintele sirian, Bashar al-Assad, a acordat un interviu presei franceze, publicat duminică. Acesta a spus că eliberarea orașului Alep reprezintă "un moment critic" din războiul care a început în 2011 și că regimul său de află "pe drumul spre victorie".

"Este un moment critic în acest război și suntem pe drumul spre victorie", a declarat Bashar al-Assad la postul de radio și televiziune France info. "Nu considerăm asta o victorie, pentru că o victorie va fi atunci când vom elimina toți teroriștii", a adăugat președintele sirian în limba engleză.

Întrebat în legătură cu grelele bombardamente care au devastat orașul și au făcut numeroase victime, inclusiv printre civili, Bashar al-Assad a afirmat că, "uneori, acesta este prețul care trebuie plătit"."Bineînțeles că este dureros pentru noi, sirienii, să vedem o parte din țară distrusă, precum și o baie de sânge", dar "nu am auzit niciodată vorbindu-se în istorie despre un război bun (...) Toate războaiele sunt rele", a subliniat șeful statului sirian. (A.P.)

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: