Bătaie cu pumnii şi picioarele la un liceu din Târgu-Jiu

O elevă de 16 ani a fost bătută cu pumnii şi picioarele de către două colege pentru că nu a avut să le dea 30 de lei pentru un telefon mobil. Tânăra care a fost luată de Salvare aproape leşinată. Aceasta suferise în urmă cu câteva zile o operaţie de apendicită şi a rămas în spital. Toate cele trei fete se vor alege cu trei puncte scăzute la purtare. Cele două eleve care şi-au bătut colega au fost amendate de către poliţişti cu câte 100 de lei fiecare. Eleva bătăuşă s-a lăudat toată ziua de isprava ei. Potrivit unor surse din cadrul Stadionului Municipal, unde lucrează mama fetei, aceasta i-a povestit mamei că a bătut o colegă şi a apărut la ştiri, fiind foarte mândră de acest lucru.

Totul a început  în momentul în care una dintre tinerele bătăuşe şi-a întrebat colega de clasă, pe Georgiana Munteanu de 16 ani, când are de gând să îi plătească telefonul pe care i l-a dat. Întrebarea a deranjat-o teribil pe Georgiana şi astfel a dat startul scandalului. „Am venit în clasă, am dus-o pe eleva bătută la cabinetul medical al Liceului după ce a fost consultată, am hotărât împreună cu medicul că trebuie dusă la spital. Am fost cu ea la Urgenţe, i s-au făcut radiografii şi a rămas sub supravegherea medicilor. Toate cele trei fete vor avea media scăzută la purtare, la şapte, pentru că toate sunt vinovate“, spune Cristina Iovanov, diriginta celor trei tinere.

Tânăra a rămas internată în spital

Deşi colegii de clasă sunt martori, cele două tinere se jură că sunt nevinovate. Ele spun că nu au atins nici măcar de un fir de păr de-al Georgianei. „Nu am bătut-o, au fost nişte îmbrânceli uşoare dar nu am lovit-o aşa cum spune ea. A plecat din clasă, s-a dus la directoare şi a spus că îi este rău. Apoi nu ştiu ce s-a întâmplat a venit Salvarea şi a luat-o, am sunat-o să o întreb ce are dar m-a înjurat“, a povestit Bianca Vitan, una dintre bătăuşe.

„Tânăra a suferit mai multe leziuni la nivelul toracelui şi coloanei vertebrale. A fost bătută,  va rămâne în spital pentru că a fost lovită şi la operaţia de apendicită, fiind operată în urmă cu câteva luni de zile„ spune Liliana Crăciun medic UPU Târgu Jiu.

Camelia Bibere: Georgiana face parte dintr-o gaşcă de indivizi agresivi

Inspectoratul Şcolar a început o anchetă în acest caz. Camelia Bibere, inspectorul adjunct al IŞJ Gorj a dispus o anchetă. „Profesorul de serviciu era în unitate în momentul în care s-a întâmplat incidental, dar când a  intervenit  fetele apucaseră să-şi aplice reciproc câteva lovituri. Tânăra care a ajuns la spital a recunoscut că ea a fost cea care a lovit prima, ea a mai avut media scăzută la purtare din cauza absenţelor, este o elevă de care colegii se tem pentru că, aşa cum spun aceştia, eleva Georgiana Munteanu face parte dintr-o gaşcă de indivizi de etnie rromă cunoscuţi ca fiind extrem de agresivi. Nici celelalte două eleve nu au un comportament de nota 10, una dintre ele a venit În această clasă după ce a rămas repetentă din cauza absenţelor“, precizează aceasta.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: