Minor dat dispărut

Un minor a dispărut sâmbătă seara de la Casa de Tip Familial din Săvineşti. Ionuţ Bogdan Minciună, în vârstă de 15 ani, din comuna Runcu nu a mai revenit acasă până acum.

Din cercetări s-a stabilit că plecarea a fost voluntară, minorul fugind în repetate rânduri din centrele de plasament. Ultima dată a fost reinternat de către poliţişti vineri noaptea.

Semnalmente: înălţime 1,55 m, greutate aproximativ 45 kg, păr negru tuns scurt, faţa ovală, ochi căprui, buze subţiri, urechi normale, bărbie ascuţită, are mersul aplecat şi vorbeşte peltic.

La data dispariţiei purta un hanorac din bumbac negru ce prezintă în zona spatelui înscrisul „50” de culoare galbenă, pantaloni blue-jeans de culoare neagră, tricou negru cu un imprimeu floral în zona pieptului, fiind încălţat cu pantofi sport de culoare albastră cu dungi albe.

Persoanele care pot oferi relaţii cu privire la minor sunt rugate să apeleze numărul de telefon 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie. De asemenea, poate fi apelat gratuit numărul de telefon 116.000.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: