O tânără de 19 ani, violată de trei bărbaţi

Trei tineri din Padeş sunt cercetaţi în stare de libertate pentru că au violat o fată de 19 ani, prietena unuia dintre ei. Conform Poliţiei, faptele s-au petrecut în satul Cloşani, în locuinţa unuia dintre ei, victima plângându-se sâmbătă dimineaţa anchetatorilor despre cele întâmplate.

Dana B. este din satul Călugăreni şi susţine că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu cei trei, împotriva voinţei ei. " Poliţiştii din Motru şi Padeş efectuează cercetări faţă de cei 3 tineri, din probatoriul administrat rezultând că cei trei au întreţinut acte sexuale normale cu victima, prin constrângerea  acesteia şi au lipsit-o de libertate în mod ilegal. La propunerea organelor de poliţie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a confirmat începerea urmăriri penale faţă de cei trei învinuiţi pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal", menţionează purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, subinspectorul Romina Dochian.

„Vrea să se răzbune acum pentru că el i-a dat papucii“

Tânăra i-a indicat pe agresorii ei, poliţiştii solicitând Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru arestarea preventivă a celor trei, măsură care nu a fost însă aprobată de către procurorul de caz. Doi dintre agresori au interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile, iar cel de-al treilea, proprietarul casei, are restricţie de a ieşi din ţară în următoarea lună. Aceştia au susţinut în faţa anchetatorilor că mai întreţinuseră relaţii sexuale cu tânăra de 19 ani, că o cunoşteau de mai mult timp şi că acuzaţiile de viol formulate la adresa lor sunt o răzbunare din partea fetei. "Ea a mai întreţinut relaţii sexuale cu noi, nu asta a fost o problemă până acum. Prietenul ei a spus însă că vrea să rupă relaţia cu ea şi cred că ea vrea să se răzbune acum pentru că el i-a dat papucii. Nici vorbă că am fi violat-o. Relaţii sexuale am avut cu ea, dar nu de maniera în care s-a plâns ea la Poliţie", a declarat unul dintre băieţii aflaţi acum sub anchetă.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: