Bătaie în primărie. „M-a ameninţat cu un cuţit”

Alt scandal la Primăria Albeni! Soţul unei angajate l-ar fi ameninţat pe primar cu un cuţit, apoi s-a luat la bătaie cu un salariat care a intervenit să aplaneze conflictul. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru lovire.

Primarul din Albeni, Ionuţ Stan, a mărturisit că ar fi fost ameninţat în mai multe rânduri de soţul respectivei angajate, dar nu a vrut să dezvăluie şi motivul pentru care acesta i-ar purta sâmbetele. Cel mai recent conflict a avut loc vineri dimineaţa. „Soţul unei angajate de la primărie a venit vineri dimineaţa, la primărie, direct la mine în birou. M-a ameninţat că mă omoară, a scos cuţitul la mine şi am sunat la 112. Dumnealui a ieşit apoi din birou. Era un alt coleg în casierie, dar a observat târziu. Soţia mea a primit un mesaj de la această femeie, angajata primăriei, şi i s-a spus că vor rămâne două fetiţe fără taţi pentru că unul va ajunge la puşcărie şi celălalt, în pământ. La puşcărie se referea la soţul dumneaei, şi în pământ, zicea de mine”, a declarat primarul Stan.

Un muncitor din cadrul primăriei a văzut întregul scandal şi a intervenit să liniştească apele, dar bărbatul care a pătruns în instituţie l-ar fi lovit. „L-a împins cu pumnii în piept pe un coleg care a încercat să-l oprească. Am dat şi eu declaraţii, şi colegul meu care l-a văzut pe acel om. Acum sper ca poliţia din Târgu-Cărbuneşti să respecte legea şi să-şi facă treaba aşa cum scrie la lege, pentru că sunt funcţionar public, eram în timpul serviciului şi sper să încadreze această faptă acolo unde trebuie”, a mai explicat edilul din Albeni.

DOSAR PENAL

Poliţiştii confirmă că fac cercetări într-un dosar penal deschis pe numele bărbatului care l-a lovit pe muncitor, dar nu au fost sesizaţi în legătură cu scenele care s-ar fi petrecut în biroul primarului, acolo unde Ionuţ Stan susţine că ar fi fost ameninţat cu moartea, cu un cuţit.

Vizualizări: 4,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: