Doi târgujieni la „Te cunosc de undeva”

Finaliștii Asia Express, Cuza și Emi, din Târgu Jiu, vor face din nou echipă într-un show TV. Este vorba de cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Telespectatorii vor avea parte de transformări spectaculoase venite din partea concurenților care urcă pe scenă.

„Momentul când am primit invitaţia de a face echipă cu prietenul meu cel mai bun, Cuza, ne-a bucurat pe amândoi, pentru că el a mai fost acum vreo cinci ani cred”, a declarat Emanuel (Emi) Popescu.

„Emisiunea e foarte drăguţă, cu totul pe domeniul artistic - trebuie să cânţi, să dansezi, să imiţi... acum, că noi nu le avem nici cu cântatul, nici cu actoria, iar cu dansatul suntem «pământ», ăsta să fie handicapul nostru. Noi suntem pregătiţi să fie fun şi să ne bucurăm de fiecare moment!”, a declarat Cuza, pe numele său din buletin Iulian Adrian Popescu.

Emi și Cuza au fiecare 30 de ani și sunt prieteni din copilărie. Au fost și colegi de școală în Târgu Jiu, și au legat, de-a lungul timpului, o prietenie strânsă.

Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu sunt concurenții care vor mai urca pe scenă în acest sezon.

Vizualizări: 3,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: