Bătaie între două familii

Un conflict între două familii s-a produs ieri la Târgu Cărbuneşti, pe str. Gării. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj şi lucrători din cadrul I.J.J Gorj, constatând că numitul C.C., de 32 ani din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, cu o piatră a spart luneta unei autoutilitare condus de D.C., de 31 ani, din aceeaşi localitate, având loc o altercaţie fizică între cei doi. La acest conflict s-au adunat circa 20 de persoane din ambele familii.

În timpul altercaţiei au fost răniţi uşor cu obiecte contondente G.L., de 37 ani şi C.V., de 51 ani, ambii din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj.  Conflictul a fost aplanat, în cauză fiind întocmit dosar penal pe numele lui C.C., de 32 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor, de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

De asemenea, suspectul, C.C., a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând a fi prezentat în data de 03.04.2013, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu - Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: