Bătaie la Turburea! Capul răutăţilor - vicele Stamatoiu

Scandal de proporţii într-un bar din Turburea. Candidatul USL la funcţia de primar, Toma Stamatoiu, este acuzat de un grup de tineri din comună de faptul că a creat un scandal cât casa, la miezul nopţii. Un tânăr de 23 de ani din comună povesteşte că totul s-a întâmplat după ce Stamatoiu şi stafful de campanie au băut pe săturate. La faţa locului nu a venit poliţia, iar tinerii loviţi se tratează acasă, dar de ieri curg plângerile la poliţie. Plângeri a depus toată lumea, chiar şi Stamatoiu. Subiectul plângerii sale, primarul Ion Bîrcă, pe motiv că îl acuză pe nedrept.

La miezul nopţii s-a terminat bătaia din faţa unui bar din Turburea. Mădălin Dumitraşcu este de acord să fie martor dacă situaţia va ajunge în faţa instanţei. Prietenii săi loviţi de fostul viceprimar şi stafful acestuia, au depus ieri plângeri la poliţie. Mădălin spune că Toma Stamatoiu împreună cu mai multe persoane din partidul său, printre care şi vărul şi fratele acestuia, „au terminat campania“ pe la 17, când s-au oprit la bar. La cârciuma din sat s-au strâns şi mai mulţi tineri, care au hotărât să joace o partidă de biliard până să plece la discotecă. Şi de aici până la scandal a mai fost puţin. „Eram la bar. Aşteptam să mă duc la discotecă şi m-am băgat la maşinute. Tot acolo, era şi alt prieten de-al meu, Claudiu, cu alţi băieţi, jucau biliard. Mai era şi Torel Stamatoiu, cu Virgil Stamatoiu, tot partidul. Erau beţi rupţi. Claudiu juca biliard. Când a dat în bile, a dat mai tare şi a sărit bila chiar la masa lor. Din greşeală. S-a dus că-i ceară bila, era sub masa lor. I-a dat cu ea în cap. El i-a dat o palmă. A început să înjure că de ce votează cu domn primar. Striga jigodii. Au sărit la bătaie“, a povestit Mădălin, dispus să reia povestea şi pentru poliţişti. Aceştia nu şi-au făcut apariţia deoarece se pare că Torel Stamatoiu, aşa cum îl ştiu locuitorii, ar fi vorbit cu patroana şi a rugat-o să nu sune la poliţie. Claudiu şi Sorin, tinerii loviţi, par dispuşi să-l facă pe acesta să plătească. Depun plângeri şi merg la medic pentru obţinerea unui certificat medico-legal.      

„Este un om fioros“

După ce tinerii de 23 de ani au simţit pe pielea lor furia lui Toma Stamatoiu, Ion Vlastorin, un localnic din Turburea, pare să fie speriat de-a binelea. Evident că problema cu Stamatoiu vine tot de la un amărât de vot. Omul spune că-l susţine pe actualul primar Ion Bârcă şi că a primit ameninţări că va rămâne fără slujbă sau chiar îl va omorî. Bărbatul este foarte speriat încât vrea să meargă la poliţie să-i facă plângere penală şi să ceară protecţie!!! „Mă ameninţă. Ţin cu domnul primar, mi-a spus că mă omoară. Mi-a spus la ureche, eu te omor pe tine. Este un om fioros, mare, eu sunt mai mic. Mi-e frică de acest om. Mă pândeşte să mă omoare. Nu mai pot să supravieţuiesc în comună. Eu lucrez la Gaze, am şi eu responsabilităţi. Mi-a spus că sună la 112 şi spune că eu vreau să arunc comuna în aer. Vă daţi seama. Acum că i-a bătut pe băieţii ăştia chiar mi-e teamă. Nu mai pot“, a povestit omul, gata să meargă la poliţie în speranţa că va scăpa de teama de Stamatoiu, candidat la primărie.

CE SPUNE STAMATOIU

Candidatul USL la primărie, Toma Stamatoiu, a spus că nu a participat la acel scandal şi că cei care s-au bătut fratele şi vărul său. Pentru Gorj Tv acesta a mai spus că va face plângere împotriva primarului Ion Bîrcă pentru calomnie.

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: