Stafful lui Ponta la sediul IPJ, Caragea la plimbare cu ministrul Rus

Ministrul Ioan Rus l-a însoţit pe Victor Ponta la Târgu Jiu. În timp ce jurnaliştii căscau ochii prin curtea Casei de Oaspeţi „Gănescu” din centrul oraşului, pe lângă ei trecea agale chiar ministrul de interne, care îl avea ca şi ghid pe şeful IPJ Gorj, comisarul şef Viorel Salvador Caragea. Şeful IPJ a fost vizitat la sediul Poliţiei atât de Ponta, cât şi de ministrul Ioan Rus.

Inspectorul şef şi Ioan Rus mergeau agale, ca două persoane fără probleme, discutând molcom despre chestiuni care nu păreau importante, nimeni nefăcând vreun gest mai ferm care să trădeze vreo eventuală neînţelegere între cei doi. Şeful IPJ Gorj a dat tura respectivă cu şeful său suprem venit de la Bucureşti, Rus văzând cu această ocazie cum a fost modernizat centrul oraşului de către colegul său de partid, Florin Cârciumaru.

Călinoiu şi Vişoianu, cu Ponta la Caragea

Ministrul a fost chiar oprit de către un grup de pensionari şi felicitat pentru că a revenit în fruntea MAI. După discursurile de la Casa de Cultură a Sindicatelor, stafful lui Ponta şi ministrul Rus au mers la sediul IPJ Gorj. Din staff făceau parte, printre alţii, Ion Călinoiu, Florin Cârciumaru şi Corneliu Vişoianu. Ponta a rămas câteva minute, după care a plecat împreună cu Corneliu Vişoianu, cunoscut în Gorj după ce a candidat din partea PDL la parlamentare, în 2008. Ponta nu a dorit să facă precizări referitoare la vizita sa la sediul Poliţiei. După câteva zeci de minute a ieşit ministrul Ioan Rus, care a declarat că aşteaptă mai multă corectitudine şi implicare de la IPJ Gorj. „Am încercat să le insuflu dorinţă de muncă, mai accentuată decât până acum, mai multă corectitudine, mai multă implicare. Am avut impresia că au înţeles. I-am ascultat şi eu pe dânşii, cu toate problemele pe care le au. Am vorbit cu reprezentanţi ai fiecărui judeţ. Sunt probleme pe care am constatat că le au, de ordin legislativ, organizatoric, chestiuni ce ţin de ministru sau de Parlament.  La finele acestei săptămâni voi aveam o evaluare exactă a ceea ce avea de făcut“, a încheiat Rus.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: