Bătălie crâncenă pentru fotoliul de primar la Ciuperceni

Se anunţă o bătălie strânsă pentru fotoliul de primar la Ciuperceni, judecând după numărul celor care și-au anunțat deja candidatura. Atât primarul în funcţie, Dumitru Tăloi, cât și viceprimarul Daniel Dobrescu vor să câștige alegerile din luna iunie, primul fiind suținut de PNL iar cel din urmă de PSD. Nu sunt singurii care râvnesc la fotoliul de primar. Alte cinci persoane și-au anunţat candidatura pentru primărie și numărul doritorilor este în creștere.

Liberalul Dumitru Tăloi se află la cel de-al doilea mandat de primar la Ciuperceni și mai vrea să mai stea încă 4 ani în fruntea comunei. Tăloi spune că se bucură și de susținerea cetăţenilor. "Bineînţeles că voi candida pentru un nou mandat. Vreau să îmi duc la finalizare proiectele pe care le am începute şi altele care o să demareze, proiecte noi. Faţă de cetăţeni cred că voi avea şansa să mai câştig un nou mandat. Şi partidul mă susţine", a declarat Dumitru Tăloi, primarul comunei Ciuperceni.
La fotoliul de primar râvneşte şi actualul viceprimarul din Ciuperceni, Daniel Dobrescu, care este susţinut de PSD. "Voi candida la primărie. Decizia s-a luat de comun acord cu partidul din care fac parte, PSD. Partidul mi-a dat girul şi voi candida la alegerile din 5 iunie. M-am hotărât datorită faptului că, cred că sunt şanse. Oamenii din comună mă susțin, sper să fie de bine", a spus Daniel Dobrescu, viceprimar la Ciuperceni. Dobrescu se află la primul mandat de viceprimar.
Bătălia se anunță una crâncenă, asta pentru că, cel puțin până acum, alte cinci partide politice și-au anunțat candidații pentru primăria Ciuperceni. Printre acestea se numără: UNPR- Constantin Răuți, PMP-Vitale Vasilescu, PRU-Gheorghe Frățilă, PSRO-Dumitru Bodescu. Și Alin Sorin Fometescu va candida, au spus autoritățile, însă nu se cunoaște de la ce partid.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: