Lucrări de înfrumuseţare în comuna Mătăsari

Administraţia locală din Mătăsari a dat startul unui amplu proces de ecologizare la nivel de comună. Planul de acţiuni a fost aprobat de Consiliul Local şi va fi dus la îndeplinire de salariaţii SC Matsalubris, sprijiniţi şi de asistaţii sociali de la nivel de comună. Autorităţile locale şi-au propus ca până la finele lunii martie localitatea să capete un alt aspect.

Autorităţile locale din Mătăsari pun un mare accent pe curăţenia la nivel de comună. Astfel, pentru această perioadă au întocmit un plan de acţiuni ce vizează ecologizarea cursurilor de apă, dar şi activităţi de curăţenie şi înfrumuseţare în toate zonele comunei. În această perioadă au loc şi activităţi de văruire a arborilor din parcuri și pentru revopsirea trotuarelor şi a marcajelor rutiere. De altfel, muncitorii societăţii Consiliului Local şi asistații sociali din localitate pot fi deja văzuţi pe străzi, muncind de zor la ecologizarea comunei. "Am dat startul curăţeniei la nivel de comună. În aceste activităţi sunt implicaţi toţi cei 45 de salariaţi ai societății SC Matsalubris, dar şi o parte din cei 90 de asistaţi sociali de la nivel de comună, cei care sunt apţi fizic pentru astfel de activităţi. Ne-am propus ca până la finalul lunii martie să finalizăm tot ce înseamnă curățenia la nivel de comună", a declarat Gheorghe Gașpar, primarul comunei Mătăsari.

Autoritățile locale din Mătăsari și-au propus să recondiționeze în această perioadă și drumurile care tranzitează satele Runcurel și Croici. Vor avea loc lucrări de pietruire, mai ales că șoselele s-au degradat pe perioada iernii.

Galerie foto


Vizualizări: 1,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: