Bătăuş din Valea Jiului „cazat” în arestul Poliţiei Gorj!

Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj are de aseară un musafir extrem de faimos pe reţelele de socializare în ultimele zile, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute a fost implicat într-un mega-scandal la un club din staţiunea Straja. Sorin Constantin Palesică, de 33 de ani, a bătut atunci o fată de 22 de ani, voluntar la Salvamont în staţiunea din Valea Jiului, ieri individul fiind arestat pentru 30 de zile.

”Cazarea” sa este asigurată însă la Târgu Jiu pentru că, în mod surprinzător, toate spaţiile din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv de la Deva al IPJ Hunedoara sunt ocupate la maxim, iar Palesică nu mai avea unde să stea. Ca urmare, ieri după-amiază, după emiterea mandatului pe numele acestuia, individul a fost adus la Târgu Jiu, de aici el urmând să fie dus la Petroşani sau Deva pentru audieri sau pentru a se judeca de către magistraţi contestaţia depusă la sentinţa prin care a fost încarcerat până pe 8 Martie.

Palesică şi-a făcut de cap la sfârşitul săptămânii trecute, când, noaptea, la ora 2.00, a dat buzna într-un club din Straja unde era organizată ziua de naştere a DJ-ului localului respectiv. Individului i s-a spus că nu va primi de băut pentru că era deja „pulbere”, lucru care l-a făcut să înceapă să înjure, tânăra salvamontistă cerându-i să nu îi mai deranjeze pe ceilalţi petrecăreţi şi să îşi corecteze limbajul. Individul, care este un pachet de muşchi, a început însă să lovească în stânga şi-n dreapta, ieri pe numele său fiind depuse trei plângeri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani. „Eu nu m-am dus acolo ca s-o lovesc pe fata aia că doar ne ştim şi nu am avut nimic personal cu nimeni din bar. Îmi pare foarte rău. Am lovit-o pentru că pur şi simplu m-o agresat că o zis că e închis localul şi să ies afară. Nici eu nu am înţeles de ce am lovit-o pentru că eram foarte beat. Băusem, petrecusem şi am făcut ce-am făcut”, povestea ieri individul, înainte de a afla verdictul instanţei.

Cine nu îl cunoaşte s-ar putea lăsa impresionat de căinţa sa, însă Palesică nu are cazierul curat pentru a inspira milă. El a ieşit din puşcărie în 2013, după ce a executat o parte din pedeapsa de 7 ani pe care a primit-o pentru că l-a bătut pe un tânăr din Valea Jiului. El şi alţi recuperatori l-au luat pe cel care le datora bani din faţa unei televiziuni locale, după care l-au dus pe Defileul Jiului şi l-au bătut. Mai mult, câinii de luptă ai individului l-au muşcat pe cel care oricum luase bătaie, victima fiind descoperită a doua zi plină de răni, într-o baltă de sânge.

Vizualizări: 1,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: