Fără concerte de 1 Decembrie sau Revelion, la Târgu Jiu

Pandemia pune sub semnul întrebării organizarea Târgului de Crăciun din Târgu Jiu. Autoritățile încă nu știu dacă vor fi deschise căsuțele din centrul municipiului de sărbători. Cert este că nu vor mai fi organizate concerte nici de 1 Decembrie, când se obișnuia să se aprindă iluminatul festiv, și nici de sărbătorile de iarnă.

Organizarea Târgului de Crăciun din centrul orașului depinde de evoluția pandemiei în municipiu, dar autoritățile nu își fac prea multe planuri.

"Nu știm dacă va fi organizat acel târg, dar ce știm sigur este că nu vor mai fi acele concerte în centrul orașului de 1 Decembrie, de sărbători, așa cum se obișnuia în anii trecuți. Trebuie să ținem cont că suntem în pandemie și nu trebuie să aglomerăm centrul orașului", au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Iluminatul festiv se va aprinde fără surle și trâmbițe, ca în anii trecuți, tocmai pentru ca esplanada din Piața Prefecturii să nu se transforme într-o mare de oameni ca de obicei.

În plus, vor fi împodobiți brazi în mai multe cartiere din municipiu tot ca să nu se formeze aglomerație în centrul municipiului. 

Vizualizări: 1,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: