Cum alegem lenjeria de pat în sezonul de iarnă

Acum ca am intrat in sezonul rece, probabil ca ai inceput sa cauti cele mai bune lenjerii de pat pentru iarna. Dar cu toate diferitele tesaturi si materiale disponibile, de unde stii care dintre ele iti vor placea cel mai mult si care iti vor oferi caldura si confortul de care vei avea nevoie in noptile racoroase?

Iata patru dintre cele mai populare materiale pe care ar trebui sa le iei in considerare daca vrei sa achizitionezi lenjerii de pat pentru sezonul de iarna:

Bumbacul. Este absolut normal sa ne imbracam in straturi in timpul iernii, dar daca esti o persoana care se incalzeste atunci cand doarme, bumbacul este cea mai buna alegere pentru tine. Acest material este cunoscut pentru calitatile sale de a absorbi umezeala si de a mentine o temperatura optima pentru corp, fiind astfel o alegere excelenta pentru lenjeriile de pat destinate a fi folosite in lunile de iarna.

Flanelul. Exista un motiv pentru care flanelul este o tesatura atat de populara in perioada rece a anului si asta datorita caldurii sale. O semi-incrucisare minunata intre bumbac si lana, flanelul este, de asemenea, aerisit si respirabil, fiind astfel perfect pentru persoanele care isi doresc un pat nici foarte cald, dar nici rece.

Matasea. Poate ca este o alegere surprinzatoare pentru sezonul de iarna, insa matasea este un material mai mult decat potrivit pentru lenjeriile de pat destinate a fi folosite in lunile reci ale anului. Desi este considerata, in mod obisnuit, un material subtire si sofisticat, matasea pastreaza de fapt caldura, fiind astfel o tesatura ideala pe care sa o ai in jurul corpului in sezonul de iarna.

Lana. Fiind cel mai calduros material de pe piata, nu este de mirare ca asternuturile din lana sunt potrivite pentru lunile de iarna. Un material realizat din parul unor animale, care ofera extrem de mult confort si caldura, lana este potrivita chiar si la temperaturi sub zero grade Celsius.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: