Michael Schumacher s-a mutat în vila lui Florentino Perez

Pilotul german Michael Schumacher a dispărut din viața publică după accidentul teribil suferit la schi acum 7 ani. Fostul campion mondial  nu este deloc rupt de lume, deși trăiește departe de ochii lumii, într-o vilă care i-a aparținut lui Florentino Perez.

Michael Schumacher a dispărut din viața publică după un accident la schi. Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari și actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, a rămas unul din puținii prieteni care-l vizitează regulat. ”El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună,” a dezvăluit Jean Todt într-un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf.

Recent a mai fost divulgat un secret despre Michael Schumacher,  fostul campion mondial de Formula 1 care a intrat în comă în urma unui accident la schi. Acesta locuieşte de fapt în Spania, nu în Elveția așa cum se credea până acum. Germanul de 51 de ani stă împreună cu familia într-o vilă din Mallorca, cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Villa Yasmin este casa pe care Corinna Schumacher a achiziționat-o pentru 30 de milioane de euro, dar a negat mutarea chiar dacă primarul localității spaniole dezvăluise faptul că familia pilotului german a părăsit reședința din Elveția și vine în Mallorca, la Las Brisas, lângă Andratx, în sud-vestul insulei.

Vila este amplasată pe o proprietate de 15 mii de metri pătrați și are două piscine, sală de fitness, o grădină imensă și loc de aterizare pentru elicopter. Proprietatea de lux aparținuse lui Florentino Perez din 2005, dar acesta a vândut-o în 2017 după moartea soției sale.

Informațiile confirmă astfel declarațiile fostei soții a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci. „Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba.  Oricum, acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă”, a dezvăluit Elisabetta Gregoraci.

Situația lui Michael Schumacher este învăluită în mister după accidentul de schi suferit în 2013 și ieșirea din spital în 2014.

Vizualizări: 2,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: