Batin, între a fi şi a nu fi la Pandurii

Batin rămâne în vizorul celor de la Pandurii care speră ca azi să convingă CFR Cluj să accepte oferta lor pentru transferul atacantului. Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a declarat că speră să rezolve favorabil problema transferului lui Paul Batin. Dacă nu va ajunge azi la un acord pentru acesta transfer, gorjenii vor apela la variantele de rezervă: transferul de atacanţi din străinătate.

După ce s-a perfectat aducerea definitivă a lui Lemnaru la Pandurii, oficialii gorjeni mai au doar o ţintă în Liga I. Vehiculat de mai mult timp, transferul lui Batin a intrat în impas, dar azi ar putea fi finalizat. Sau ar putea cădea definitiv pentru că cei de la Pandurii mai vor neapărat un atacant, iar Petre Grigoraş a precizat că ar avea ca variantă de rezervă un atacant sârb. „Grigoraş ne-a spus că dacă-l aducem pe Batin e mulţumit de această campanie de transferuri. Negocierile sunt avansate cu cei de la CFR dar încă nu s-au definitivat. Sper ca cei din Cluj să fie de acord până la urmă cu termenii noştri”, a spus ieri Pârvulescu, care a plecat la Cluj pentru a discuta din nou acest transfer.

Pandurii ar mai fi dorit un atacant din România, mai precis de la Poli Timişoara dar nu s-a mai mers pe această pistă pentru că Poli ar putea juca tot în Liga I. În cazul lui Batin, negocierile continuă şi azi la Cluj gorjenii încercând să scoată un preţ mai mic pentru atacant. Pandurii sunt dispuşi să dea pentru Batin doar jumătate din suma cerută de CFR după cum a precizat Eugen Pârvulescu: „Noi oferim undeva la jumătate din cât cere CFR Cluj. Nu suntem un club bogat să aruncăm cu bani pe jucători. Acum nu ştiu în ce proporţie se va mai perfecta acest transfer, însă ştiu că jucătorul vrea să vină la noi”.

SOLUŢII

Dacă transferul nu se va perfecta în această după-amiază cu oficialii de la CFR, Pârvulescu spune că mai are şi alte soluţii. Se va apela la  impresari care pot să aducă jucători mai ieftini din afara ţării. Problema e că nu tot ce a fost ieftin din afară s-a dovedit a fi şi bun. Ţepe gen Arrieta sau Raskovici, ori alte nume de anonimi din trecutul echipei care nu au confirmat s-au mai luat la Pandurii. 

TRANSFER

Gorjenii au ajuns deja la un acord cu U Cluj pentru transferul definitiv al lui Valentin Lemnaru pentru care vor plăti 80.000 de euro. Lemnaru a fost luat împrumut de Pandurii în iarnă plătind pentru cele şase luni cât au folosit jucătorul suma de  20.000 de euro.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: