Bătrân de 90 de ani dispărut o noapte de acasă

Un nonagenar din Bărbătești a pus pe jar joi dimineața polițiștii și jandarmii după ce a dispărut de acasă cu o zi înainte și nu a mai revenit. Rudele l-au așteptat pe parcursul nopții în speranța că va ajunge într-un final acasă pentru a se odihni, lucru care nu s-a mai întâmplat. Ca urmare, acestea au sunat la 112 și au alarmat autorităţile.

În sat au fost aduse mai multe echipe de căutare, inclusiv câini de urmă, IPJ Gorj tratând problema la modul cel mai serios, mai ales după ce, în februarie, în condiții relativ similare, la Curtișoara, un alt bătrân a plecat de acasă și nu a mai fost descoperit decât după vreo trei luni în stare de putrefacţie. În cazul de la Bărbătești căutările s-au dovedit a nu fi zadarnice pentru că, după câteva ore, în ciuda temperaturilor ridicate din timpul zilei, agenții au dat de urma pensionarului. Omul s-a rătăcit pur și simplu după ce a plecat de acasă și nu a mai știut cum să revină. Peste noapte a dormit sub cerul liber, mai ales că acum este suficient de cald pentru o asemenea experiență.

Bătrânul a fost dus acasă și redat familiei, rudele sale promiţând că de acum încolo îl vor supraveghea mult mai atent pentru ca un astfel de episod să nu se mai întâmple.

Vizualizări: 1,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: