Mustangul oferit la tombolă, avariat

Autoturismul de lux Ford Mustang, expus de sala de jocuri Million în centrul municipiului Târgu Jiu, care urmează să fie acordat în cadrul unei tombole la mijlocul lunii septembrie, a fost avariat.

Nemulțumit de câștigurile la jocurile de noroc, un tânăr de 30 de ani din Târgu Jiu a lovit cu picioarele autoturismul, reușind să distrugă grila radiatorului și sigla mașinii. Întâmplarea a avut loc la sfârșitul lunii iunie. Șefii sălii de jocuri au făcut plângere la poliție. ”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un bărbat 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, nemulțumit de câștigurile realizate la jocurile de noroc, a distrus prin lovire mai multe componente ale unui autoturism expus pentru o tombolă, în fața localului. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și recuperarea prejudiciului creat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

În cauză, polițiștii gorjeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Autoturismul va fi putea fi câştigat pe 14 septembrie în cadrul unei tombole. Administratorii sălii de jocuri Million din Târgu Jiu au spus că mașina va fi reparată pe asigurare și că în cel mult o săptămână va fi ca nouă.

Vizualizări: 4,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: