S-a spânzurat din cauza sărăciei

Un bărbat din Ploştina s-a spânzurat ieri chiar în faţa casei sale. Cel care l-a găsit a fost fiul său, care a şi chemat imediat vecinii pentru a-i da o mână de ajutor. Vecinii celor doi povestesc că aceştia provocau mereu scandaluri şi era beţi mai tot timpul.

Constantin Cîrciu, de 55 de ani din Ploştina, locuia doar cu fiul său în satul din apropierea oraşului Motru, iar vecinii lor povestesc faptul că trăiesc într-o sărăcie lucie, iar toţi bani pe care îi au îi dau pe băutură. Sâmbătă, după ce au tras o ceartă zdravănă, bărbatul de 55 de ani a decis să se omoare. A profitat de faptul că a rămas singur acasă şi s-a spânzurat chiar în faţa casei sale, la intrarea în locuinţă. Cel care l-a găsit a fost fiul său, care, speriat a chemat imediat vecinii. „Eu l-am auzit strigând prin curte la noi şi am ieşit să văd ce se întâmplă. Când m-am dus la ei la poartă cel bătrân atârna în ştreang. Mi-a fost frică. Nici nu m-am dus să-l dau jos. Nu am intrat în curte că m-am speriat. Ei doi se ceartă mereu pentru că nu au ce mânca. Sunt săraci lipiţi. Acum vreo câteva zile s-au bătut. Acel bătrân i-a rupt mâna la copilul lui. Îi auzi şi de dimineaţă certându-se, ăla mic îi striga că i-a rupt mâna”, mărturiseşte o vecină a celor doi.

Corpul bărbatului de 55 de ani a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală, pentru a i se efectua necropsia. Poliţiştii din Motru s-au deplasat la faţa locului pentru a cerceta care sunt motivele pentru care Constantin Cîrciu a decis să-şi pună capăt zilelor.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: