Bătrâna dispărută, căutată cu drone și câini de urmă - update

Update: În urma activităților de căutare desfășurate de polițiști, cu sprijinul Salvamont Gorj, jandarmi și pompieri, femeia în vârstă de 81 de ani a fost identificată în apropierea locuinței, nefiind victima vreunei infracțiuni. 

 

Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Știre inițială: Bătrâna de 81 de ani din Stoina, care a fost dată dispărută, e căutată și de salvamontiști cu drone și câini de urmă.

"Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută de la domiciliu.  Actiunea se desfasoara in zona de deal din sudul județului Gorj, iar salvamontiștii gorjeni intervin ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj. 

Salvamontiștii intervin cu drone de căutare cu termoviziune , cu drone cu analiza a imaginilor cu  inteligenta artificiala , un câine de căutare in mediu natural și o ambulanta Salvamont cu capacitate de intervenție în teren dificil. Aceasta este a 12 a intervenție a salvamontistilor gorjeni din aceasta săptămână", a anunțat Salvamont Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: