"Bătrânele" autoturisme românești, în Piața Prefecturii

Expoziție inedită în Piața Prefecturii, din Târgu Jiu. Sâmbătă și duminică, vor putea fi admirate, în centrul orașului, mașini fabricate în România. Autoturismele retro au atras toate privirile. De la "bătrânele" Dacii, până la troleibuzul Rocar, toate au stârnit curiozitate celor tineri și multe emoții târgujienilor care au și apucat să le conducă odinioară. 

Expoziția face parte din evenimentele dedicate Zilelor Municipiului, care se vor încheia duminică seara cu un concert susținut de Nicole Cherry și Andra și un foc de artificii. 

"Bătrânele autoturisme românești, care au scris istorie. Îndrăgite, mai ales pentru doza de libertate pe care o ofereau, asociate cu vacanțele pitorești, dar și cu munca grea, se vindeau ca pâinea caldă și fabricile abia făceau față cererii.

Le puteți admira la expoziția din centrul municipiului Târgu Jiu. 

Generații întregi s-au bucurat de ele și mulți vor veni, cu siguranță, pentru câteva clipe de nostalgie, iar generațiile tinere pot vedea ce mașini se fabricau odată în România.

Zilele Municipiului Târgu Jiu continuă cu evenimentele anunțate pe insulița de pe Jiu, dar și la Coloana Infinitului. Mâine încheiem ansamblul de evenimente cu un concert extraordinar, așteptat de toată lumea: Ronna Riva, Ale & The Band, Nicole Cherry și Andra, ce va începe de la ora 20:00, pe scena montată pe insulița de pe Jiu. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii spectaculos.

Vă așteptăm cu drag!", a fost mesajul primarului Marcel Romanescu.

Galerie foto





Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: