Bătut în propria casă. Agresorii au fost reținuți

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din orașul Turceni a fost bătut, în urmă cu circa o săptămână, de doi tineri din localitate. Bătușii au intrat în locuința sa și l-au snopit în bătaie. Vecinii victimei au anunțat poliția atunci când au aflat de incident.

Conform anchetatorilor, victima este un bărbat care duce o viață modestă. Nu are un loc de muncă stabil, dar își câștigă pâinea muncind cu ziua prin localitate. Chiar dacă a fost bătut cu bestialitate, bărbatul nu a depus plângere la poliție împotriva celor doi. Dar, fapta acestora a ajuns în cele din urmă la urechile polițiștilor.

Oamenii legii au aflat de pățania sa de la niște persoane la care victima a muncit cu ziua. Bărbatul acuza dureri în zona coastelor. Când au aflat motivul pentru care se simțea rău, aceștia au alertat polițiștii din localitate. ”La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Cei doi agresori au fost reținuți luni pentru 24 de ore, iar miercuri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. Bătăușii le-au spus anchetatorilor că au recurs la acest gest pentru că victima i-ar fi înjurat cândva. Cei doi tineri, de 18 respectiv 21 de ani, sunt cunoscuți în localitate ca având un comportament deviant și violent.

Vizualizări: 1,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: