Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Răzbunare cu pietre şi lopeţi

Trei bărbaţi din Târgu Cărbuneşti au fost reţinuţi luni, pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de mai multe infracţiuni. Cei trei au vârste cuprinse între 37 şi 44 de ani şi sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. „Aceştia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui localnic, de 39 de ani, unde au lovit cu pietre şi cu o lopată geamurile şi zidul locuinţei acestuia, spărgând geamul de la uşa de acces, cât şi geamurile autoturismului persoanei vătămate. De asemenea, tot aceştia au mai pătruns şi în curtea unui alt localnic, unde au aruncat cu pietre, fapte prin care au adus atingere ordinii şi liniştii publice”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Conform anchetatorilor, în acest caz este vorba de o răzbunare între cetăţeni de etnie romă. Agresorii ar avea o datorie de vreo 20.000 de euro faţă de proprietarul imobilului vandalizat, stabilită de un stabor, iar proprietarul şi-ar fi bătut soţia tocmai pentru că rudele sale nu îi restituise banii datoraţi. Bărbatul a şi fost reţinut de oamenii legii, pentru 24 de ore, tocmai pentru că şi-a lovit soţia.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: