Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Numărul de agresiuni sexuale, în scădere

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a prezentat marți în Comisia de Dialog Social un raport privind fenomenul infracțional pe primele opt luni ale anului, care ar fi în scădere față de aceeași perioadă a anului trecut la aproape toate capitolele. De exemplu, numărul de violuri a scăzut de la 22 la 15, iar cele referitoare la act sexual cu un minor de la 45 la 23. Interesant este că nu au fost sesizate infracţiuni de corupere sexuală a minorilor, de racolare a minorilor în scopuri sexuale sau de hărţuire sexuală asupra unui minor.

Din același raport rezultă că „nu au fost sesizate infracţiuni de încăierare sau infracţiuni de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte” (!?). Alte tipuri de violențe s-au produs însă, acestea fiind în scădere cu 10% față de anul trecut. (A.A.)

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: